MODUL MENTOROK

Balog_Zoltán_kép

Balog Zoltán

MINISZTER, REFORMÁTUS LELKÉSZ

Balog Zoltán 1958. január 7-én született Ózdon. Nős, 5 gyermek édesapja. A Budapesti Németajkú Református Egyházközség lelkésze, miniszterelnöki biztos, rendkívüli és meghatalmazott nagykövet, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Bővebben
borbas

Borbás Marcsi

NÉPMŰVELŐ, MŰSORVEZETŐ

1996 óta műsorszerkesztéssel foglalkozó riporter producer és író. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kintüntetett média szakember.

Bővebben
Beran Ferenc dr.

Beran Ferenc atya

PLÉBÁNOS
Bővebben
babasz

Dr. Bába Szilvia

MŰVELŐDÉSSZERVEZŐ, KUTATÓ

2002 és 2011 között a Magyar Kultúra Alapítvány értékesítési vezetőjeként dolgozott. 2013-tól a Duna Palota Nonprofit Kft. kulturális vezetője, 2016-tól művészeti és operatív igazgatója.

Bővebben
czvikovszky

Dr. Czvikovszky Tibor

PROFESSOR EMERITUS

Alapító tagja a Professzorok Batthyány Körének (1995). Elnöke volt a Magyar Ösztöndíj Bizottságnak (1999-2002). Szent-Györgyi Albert díjas (2006).

Bővebben
20170926_MTA_Freund_Tamas_alelnok_002_foto_MTA_Szigeti_Tamas_

Dr. Freund Tamás

NEUROBIOLÓGUS, EGYETEMI TANÁR

Dr. Freund Tamás 1959-ben született, biológus diplomáját az ELTE-n szerezte 1983-ban. A Magyar Tudományos Akadémia 1998-ban választja levelező, majd 2004-ben rendes tagjává. Jelenleg az MTA alelnöke, a Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója, és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára. Fő kutatási területe az agykéreg szerkezete és működése.

Bővebben
korosi

Dr. Kőrösi Beáta

PSZICHOPEDAGÓGUS, JOGÁSZ, MEDIÁTOR, SZUPERVÍZOR

Humán fejlesztő és támogató szakemberként fő specialitása a vezetőképzés, karrier és szakmai életút tervezés, kiégés megelőzés, stresszkezelés.

Bővebben
mathe

Dr. Máthé Áron

TÖRTÉNÉSZ SZOCIOLÓGUS

Korábban a Századvég Politikai Iskola Alapítvány kutatója, 2014-től a Nemzeti Emlékezet Bizottságának tagja, a Bizottság alelnöke.

Bővebben
osztie

Dr. Osztie Zoltán

PLÉBÁNOS, ELNÖK

1981-ben szenteltek pappá. Erkölcsteológiából szereztem doktorátust. Veszprémben nyolc évig tanítottam a főiskolán erkölcsteológiát és liturgikát. Többfelé töltöttem be papi szolgálatomat, utoljára tizennyolc éve a Belvárosi Főplébánián. Húsz évig vezettem a Keresztény Értelmiségiek Szövetségét. Az Aquinói Szent Tamás Közéleti Egyesület elnöke vagyok.

Bővebben
jozsa

Józsa Judit

KERÁMIASZOBRÁSZ, MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ

Erdélyben, Székelyudvarhelyen született kerámikus. 2002-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának művészettörténeti szakán végzett.

Bővebben
kiszelly (1)

Kiszelly Zoltán

POLITOLÓGUS

A Kodolányi János Egyetem főiskolai docense és a Századvég Politikai Iskola óraadója. 2019 áprilisától a XXI. Század Intézet regionális igazgatója.

Bővebben
krisztics

Krisztics Dezső

DRAMATURG, PRODUCER

1988-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem dramaturg-szakán, Bacsó Péter osztályában. A diploma után a Bacsó által vezetett Dialóg Stúdióhoz került és több nagyjátékfilm elkészítésében vett részt.

Bővebben
lakner

Lakner Zoltán PhD

SZOCIOLÓGUS, SZOCIÁLPOLITIKUS

Nevéhez fűződik többek között az ország első Szociális törvényének és az első Családok támogatásáról szóló törvénynek a kidolgozása és több, ma már hungarikumként kezelt szociális innováció, mint a szociális földprogramok, a falu- és tanyagondnoki szolgálat, a kistérségi felzárkóztató programok bevezetése, működtetése, valamint a Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégia szakmai, szakpolitikai koordinálása.

Bővebben
csath

Prof. Dr. Csath Magdolna

PROFESSOR EMERITUS

A Szent István Egyetem Emeritus professzora és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magántanár kutató professzora, valamint a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem vendégprofesszora.

Bővebben
sudar

Sudár Annamária

TANÁR, ELŐADÓMŰVÉSZ

1995-ben hivatásos előadóművészi engedélyt szereztem, 1996-ban pedig az ELTE-n magyar és történelem szakos bölcsésztanári diplomát. 2001-ben a PPKE Hittudományi Karának Levelező Tagozatán abszolváltam.

Bővebben
zaborsky

Záborszky Kálmán

LISZT-DÍJAS KARMESTER, CSELLÓMŰVÉSZ

Érdemes és Kiváló Művész. A Zuglói Filharmónia Szent István Király Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője és vezető karmestere. 25 éven keresztül igazgatója volt a Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolának.

Bővebben