Pótfelvételit hirdetünk képzésünkre

Július 31-ig várjuk továbbra is a jelentkezéseket Akadémiánk pótfelvételijére. Még 5 fő számára van lehetőség részt venni a 2021. őszén induló 10 hónapos, teljesen költségmentes, bentlakásos képzésen. Határon túli magyar fiatalok jelentkezését is várják nagy szeretettel az Akadémián.

Kereszténység, értelmiségi küldetés, hazaszeretet – ezen értékek mentén működő, átfogó ismereteket és lelki elmélyülést nyújtó, 10 hónapos képzésünkre pótfelvételit hirdetünk. Az idén ősszel induló a harmadik évfolyamra 21-30 év közötti keresztény értelmiségi fiatalok jelentkezését várjuk honlapunkon. A program a képzésben részt vevők számára teljesen költségmentesek, a hallgatók tanulmányuk során teljes ellátás mellett havi ösztöndíjban is részesülnek. 

A 10 hónapos program három alappillére a tíz tanulmányi modul, az oktatási egységeket megszakító tanulmányutak és a bentlakásos kollégiumi élet. A széleskörű képzés a keresztény lelkiségi, gazdasági, társadalmi és kulturális élet szinte minden területét lefedi. Számunkra kiemelt szempont a hallgatók minőségi és korszerű képzés biztosítása, ennek megfelelően az oktatók a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadók, neves professzorok. A három hetes oktatási egységeket a határon túli magyar területekre és belföldre irányuló tanulmányutak teszik még élménygazdagabbá. Fontos alapelvünk még, hogy a közösségi lét és az együttélés jelentősen befolyásolja a tanulmányokat, a világnézeti és lelki fejlődést, ezért a képzés is bentlakásos rendszerű, szakkollégiumi formában zajlik. A piliscsabai intézmény természetközelsége tökéletesen harmonikus hátteret biztosít az elmélyült munkához.

Ahogy az elmúlt években, most is nagy szeretettel várják a határon túli magyar fiatalok jelentkezését is a képzésre. További részletek az Jelentkezésmenüpontban olvashatók.