Felvételt hirdetünk!

Elindult a jelentkezés az Akadémia negyedik évfolyamára.

Június 15-ig várjuk azon 21 és 30 év közötti keresztény fiatalok jelentkezését, akik szeretnének részt venni a 10 hónapos, egyedülálló élményalapú képzésben.

KERESZTÉNYSÉG, ÉRTELMISÉGI KÜLDETÉS, HAZASZERETET – ezen értékek mentén alakult az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia 2018-ban azzal a céllal, hogy képzése során megerősítse hallgatóiban a keresztény életben való elkötelezodést és a hazaszeretet, valamint segítse a következő keresztény értelmiségi generáció fölnövekedését.

A nemzetközi szinten is egyedülálló képzési struktúra kiválóan alkalmas az elmélyülés és az aktív élményszerzés közötti tökéletes egyensúly megteremtésére, melynek köszönhetően a hallgatók sokrétű tudásban, hitben és emberi kapcsolatokban is gyarapodhatnak.

A 10 hónapos képzés három alappillérre épül:

A TÍZ TANULMÁNYI MODULRA, AZ OKTATÁSI EGYSÉGEKET ÖSSZEKÖTŐ TANULMÁNYUTAKRA ÉS A BENTLAKÁSOS KOLLÉGIUMI, KÖZÖSSÉGI ÉLETRE.

A SZÉLESKÖRŰ KÉPZÉS a keresztény lelkiségi, gazdasági, társadalmi és kulturális élet szinte minden terület.t lefedi, kezdve a teológiától, az irodalmon, a művelődéstörténeten és a társadalomismereteken át egészen a politológiáig és a médiaismeretekig. Kiemelt szempont a hallgatók minőségi és korszerű képzésének biztosítása, ennek megfelelően az oktatók a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadók, neves professzorok.

Lásd a tanárok névsorát a nyitóoldalon. Az oktatási egységeket a határon túli magyar területekre és a belföldre irányuló TANULMÁNYUTAK teszik még élménygazdagabbá, melyek hozzájárulnak a diákok nemzeti identitásának és összetartozás-tudatának fejlődéséhez is.

Az Akadémia céljai közt szerepel a közösségépítés, ezért a program BENTLAKÁSOS rendszerű, szakkollégiumi formában zajlik a piliscsabai intézményben. A diákok a képzés elvégzése után EGYHÁZI ÉS KÖZÉLETI SZEMÉLYEK AJÁNLÁSÁT KAPJÁK, illetve egy olyan civil és szakmai kapcsolati hálóval gazdagodhatnak hazánkban és az egész Kárpát-medencében, amit más módon csak hosszú évek kitartó munkája biztosíthat.

JÚNIUS 15-IG várjuk az Akadémia honlapján azon 21-30 ÉV közötti keresztény értelmiségi fiatalok jelentkezését a képzésre, akik egyetemi tanulmányaikat már befejezték, vagy jelenleg végzik, valamint érzik magukban az elhivatottságot és felelősséget szűkebb környezetük alakítása vagy társadalmi szerepvállalás iránt.

A program a képzésben részt vevő 15 fő számára teljesen KÖLTSÉGMENTES: a hallgatók teljes ellátásban, illetve havi ösztöndíjban is részesülnek.

Friss információkért kövesse az akadémia FACEBOOK– és INSTAGRAM-oldalát.