Meghosszabbított jelentkezési határidő és megváltozott korhatár!

Augusztus 28-ig még lehet jelentkezni az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia képzésére, 19 és 35 év közötti fiataloknak

Még van egy utolsó lehetőség a csatlakozásra azok számára, akik szeretnének egy tisztázó évet, mert bizonytalanok jelenlegi szakirányukban, vagy valamilyen oknál fogva nem tudják elkezdeni mesteri vagy doktori tanulmányaikat, de önmaguk fejlesztésében nem szeretnének szünetet tartani. Módosultak az életkori feltételek, hogy minél többen részt vehessenek a képzésen: 35 éves korra emelték meg a felső jelentkezési korhatárt.

A programban résztvevők úgy ismerhetik meg önmagukat, hogy közben a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadóktól és professzoroktól tanulhatnak az Aquinói Szent Tamás Ökomenikus Közéleti Akadémia képzésén. A 10 hónapos program a tanulmányutak, a 10 tanulmányi modul és a kollégiumi közösségi élet hármasának pilléreire épül. Keresztény hitbeli elmélyülés mellett olyan tudományterületekbe nyerhetsz betekintést, mint a gazdaságpolitika, vagy a társadalomtudományok legújabb trendjei, a jó médiaszereplés technikái vagy az önismeret fejlesztése.

Az intenzív képzésnek köszönhetően a diákok olyan hazai és Kárpát-medencére kiterjedő civil és szakmai kapcsolati hálóval gazdagodhatnak, továbbá olyan egyházi és közéleti személyek ajánlásait kaphatják meg, amelyeket más módon csak hosszú évek kitartó munkája biztosítana.

Jelentkezés és további információ itt: https://szenttamasakademia.hu/jelentkezes/.