Nyári sajtómegjelenéseink

Képzésünk és a felvételi lehetősége nagyon sok sajtóorgánumnak felkeltette a figyelmét, így volt szerencsénk több oldalunkat is bemutatnunk.

A számos, neves médiumban megjelenő felhívás a képzés felépítéséről, valamint a jelentkezés technikai részleteiről informálta az érdeklődőket:

Kárpátmedencére kiterjedően adott a jelentkezés lehetősége, így több, határon túli fiataloknak szóló cikk is megjelent az akadémiáról:

 

Természetesen az akadémia mindennapjairól, az életre szóló baráti kapcsolatokról, közösségi élményekről és a tanultak hasznosságáról is volt lehetőségünk beszámolni. Az program oktatói, munkatársai és volt hallgatói személyesebb formában mesélhettek saját tapasztalataikról a különböző interjúk során:

A Katolikus Bonum TV, Délelőtt című műsorában 2 különböző oldalról is bemutatásra került az Akadémia tevékenysége:

 

Arról, hogy mi motiválja a jelentkezőket a programon való részvételre, hogy mivel gazdagodnak a 10 hónap során és mindezt hogy tudják kamatoztatni a mindennapi életben, Szalai Lídia és Nagy Milán alumni hallgatóink adtak választ a Karc FM, Keresztény értékek, valamint a Manna FM, Kanapé c. műsorokban: